Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : (037) 8228040
WEB https://bartinmesem.meb.k12.tr
Adres : İnkum yolu üzeri Gölbucağı cad. No123 Merkez/BARTIN
VİZYON : • Kurumumuzdan hizmet alanlara, dünyanın her yerinde çalışabilecek yeterlilikte kaliteli eğitim veren bir MERKEZ olmaktır.
MİSYON : • Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilen nitelikli ara eleman yetiştirmek, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : Toplam kalite yönetim sürecinde okulumuzda çok sayıda iyileştirme gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen tüm faaliyet alanlarında pozitif gelişmeler elde edilmiştir. Ortak bir hedefe kilitlenmek öğrenci, öğretmen, veli, işveren ve usta dayanışmasını artırarak motivasyonumuzu yükseltmiştir. Kurum içerisinde huzurlu, barışçıl ve çalışanlar arası sevgi saygı ve sağlıklı iletişimin var olduğu bir çalışma ortamı oluşturulmuştur.

Yabancı Dil :
Servis : 08:30 - 18:00
Ulaşım : özel veya belediye araçları ile
Yerleşim Yeri : İnkum yolu üzerinde SANKO Çimento Fabrikası Karşısı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 2 km